Foreningens nettrailer har aftjent sin værnepligt og er blevet erstattet af en ny. Den gamle vil fortsat kunne fungere i mindre intensivt brug, og tilbydes derfor gratis til et af foreningens medlemmer.

Den nye ejer skal varetage overtagelsen og betale hvad den koster: Traileren skal synes (det kan ske hos FDM for kr. 380,- for alle eller kr. 325,- for medlemmer – det vides ikke om synet vil kræve reparationer) og omregistreres (det koster op til kr. 480,-). Dette skal ske inden 3 uger.

Hvis du er interesseret i traileren (som kan beses hos Benny, Knuds Allé 23) så send en besked til bestyrelsen (bestyrelse@stgrf.dk) inden 13. oktober 2019. Er der flere interesserede vil der blive trukket lod.

Bedste hilsner