Gladsaxe kommune har udsendt nedenstående information til grundejerforeningerne:

Jeg vil anbefale, at man finder sammen på de enkelte veje og sender en eller flere repræsentanter afsted og fat hjælp og rådgivning fra den jurist, som Gladsaxe kommune stiller til rådighed. Desuden har Gladsaxe kommune udarbejdet en FAQ – se her: https://gladsaxe.dk/kommunen/borger/veje-og-trafik/veje-og-trafik/private-faellesveje

Sideløbende arbejder grundejerforeningen og Sammenslutningen af grundejerforeninger i Gladsaxe på at få kommunen til at overtage de private fællesveje.

Kristian Voigt, formand

—————————————————————————————————————

Til grundejerforeningerne i Gladsaxe Kommune

Til jeres orientering udsendte vi fredag den 22. november 2019 et brev til grundejerne på de private fællesveje i Gladsaxe Kommune med nedenstående tekst:

Information om private fællesveje

Gladsaxe Kommune er i færd med at tilrettelægge vejledning og rådgivning til grundejerne om private fællesveje.

Vejledning

Vi forventer at lægge en FAQ-liste (en besvarelse af generelle spørgsmål) ud på Gladsaxe Kommunes hjemmeside i uge 48. Her kan du finde vejledning til for eksempel oprettelse af vejlaug og læse nærmere om, hvilket ansvar du som grundejer har på de private fælleveje.

Rådgivning

Gladsaxe Kommune har lavet en aftale med jurist Rene Aggersbjerg fra landinspektørfirmaet LE34 om at stå til rådighed for at besvare spørgsmål angående private fællesveje. Han kan træffes på Gladsaxe Hovedbibliotek i mødelokalet Undervisning 1, 0. etage på tirsdage den 3., 10. og 17. december 2019 fra 16.30 til 18.30.

Vi vil herefter vurdere behovet for, hvorvidt perioden med rådgivning skal forlænges.

Amalie Ferdinandsen

Vejingeniør